Ankommet USA!

Innlegget skulle vært publisert i går kveld(i amerikansk tid), nå er kl. 08.32 på morningen.

_______________________________________________________________________________________________________

Når vi ankom flyplassen kjente jeg meg allerede igjen. De store, muskuløse vaktene med maskingevær var på plass, akkurat som sist gang. Det var hundrevis av sjekker og kontroller, og så var det å hente bilden. Inne i parkeringshuset sto den store, sølve SUV'en og ventet på oss, en Chevrolet. Hvor deilig det var å kjøre i denne på asfalten er ubeskrivelig. De store amerikanske bilene glir mye finere, og man kjenner ikke noen humper og hører ingen lyder. Når vi var ute på motorveien, og begynte å kjøre inn mot hotellet, pøste det på med inntrykk. Det er vel vanlig når man kommer til utlandet? Det som irriterer meg er at jeg klarer ikke å få dere til å "føle" det samme. Det er vanskelig å beskrive alt man ser, og enda vanskeligere er det å ta bilder som reflekterer det man føler, ihvertfall ut av bilen i fart. Alt fra den nydelige solnedgangen som lyste rødt, oransje og gult på vannet, til kjøpesentre, palmer og restauranter. 

Da vi kom til hotellet satt vi alle kofferter opp på rommet, skiftet, og dro ut å spiste på Friday's. Etter 14 timers(2/14timer på flyplassen i Frankfurt) lang tur var det deilig med litt ordentlig mat, samtidig som holdet mitt holdt på å dette ned på tallerkenen, så trøtt var jeg. Det som var litt sykt var prisene! omg. Vanligvis blir det vel rundt 200kr for en fridaysburger og en brus. Her kostet fridaysburgeren med pommesfrittes osv. 8 dollar, som er lik 40 kr. Brusen kostet 3 dollar som er lik 15 kr. Det betyr at tilsammen kostet det 55 kr, som er 145 kr billigere enn i Norge. Sykt. Så dro vi rett hjem til hotellet og la oss. 

 

Hva syns dere om ehh..dagen min? Hahah

Én kommentar

Camilla Nilsen

07.07.2013 kl.20:38

herregud, din heldiggris! kos deg masse :)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits