Shopping!

/ Florida (dag 2: fredag, sted: Orlando)

Idag var første ordentlige dag, igår rakk vi jo bare å spise før vi hoppet i køys hahah kødda. Uansett. Spiste en god frokost på hotellet, før vi dro ut til Orlando Premium Outlets, international dr. Det er liksom det største og mest kjente og populære outletet her i Orlando. Det var denne shoppingdagen jeg har gledet meg til lenge. Dette var liksom Den Store Shoppindagen. Så dere må ikke tro at jeg har tenkt til å shoppe så mye hver dag, jeg skal heller ikke shoppe hver dag! Ihvertfall ble jeg utroliiiig fornøyd. GJETT HVA JEG HAR KJØPT DA? Trommevirvel hurra hurra osv. MICHAEL KORS VESKE. yesss Jeg har ønsket meg den lenge! Jeg kjøpte en litt annen modell enn den mest vanlige, den her var litt dyrere, men det var helt klart verdt det. Jeg ville nemlig ikke ha helt lik som mange, ikke ta meg feil, jeg syns den andre også er kjeeempe fin! I tillegg var min sånn brun og beige og sto MK over hele.

Se sååå fin veska var! Jeg er dødsfornøyd!!!

Etter vi kom hjem fra outletet var det bare en rask tur ned i bassenget, før vi dro på restaurant. Da var klokka nemlig en del. Vi dro på en restaurant som het Bahama Breeze. Det var en utrooolig fin restaurant, tempraturen var perfekt, vi fikk plasser ute, alt var supahdupah. I tillegg var det en afroamerikansk mann som sang og spilte utrolig kul jamaicansk musikk. Vi drakk frozen margaritas og spiste ceasar salat, nam! Så var det hjem, blogging(noe som tar vanvittig lang tid her) og nå skal jeg legge meg. Natta!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits