Hello!

 

/ Florida (Dag 3, 4 & 5: mandag, tirsdag & onsdag, sted: Orlando(mandag og tirsdag), St. Petersburg(reiste hit idag)

Innlegget skulle vært publisert igår

Sorrysorrysorry, jeg skulle jo prøve å blogge hver dag, meeen det er ikke alltid jeg rekker. Altså, det er faktisk ikke en dårlig unnskyldning. De siste dagene har vi gjort såå mye. Vi har stått opp dødstidlig, dratt ut på ett eller annet, hvert på det hele dagen, hjem å dusje og ordne seg, ut å spise, hjem og sove. Mye av grunnen til at det har vært så hektisk er at vi bare skulle være noen dager i Orlando, og da ville vi få med oss mest mulig av parker og outlets! Nå blir det litt roligere!

 

Dag 3: Vi var på NASA-senteret. Det er her de skyter opp romskip, lager romskip og hvor den første mannen på månen dro fra. Dette senteret hadde mamma og pappa veldig lyst til å dra på, men jeg syns ikke det var sååå spennende. Altså, det var helt greit, og det var jo lærerikt. Men, jeg er ikke så veldig interessert i romskip, så jeg syns ikke det var helt konge liksom. Etter vi hadde vært her kjøpte vi inn frukt og brus før vi dro på en strand som heter Cocoa beach. Det var utrolig fint, og temperaturen var perfekt siden klokka var blitt en del. Så gikk turen innom den kjente sportsbutikken Ron Jon, og så til MacDonalds. Det ble mye "og så". Og så var det leggetid. Kødda. Men det var leggetid.

 

 

Dag 4: Idag delte vi oss; slik at Martin og pappa dro på Universal studios, mens mamma og meg dro på Seaworld. Åhh, jeg elsker Seaworld!♥ Jeg var på Seaworld for to år siden i San Diego også nemlig. Det var utrolig gøy, og det er helt sykt hvor flinke dyr det er der!! Etter Seaworld dro meg og mamma på en annen park ved siden av som het Aquatica, her var vi på "stranda". Det er et langt basseng med "fake" bølger, og så har de lagt sand over bakken og har solstoler osv. Dette har de pågrunn av at det ikke er strender i Orlando. Her tok vi også... en sklie gjennom et basseng fylt med spekkhogger-delfiner! Sykt. Så dro vi på et outlet igjen, og kjøpte et par ting! Så kjørte vi innom Taco bell, nam. 
 

Dag 5: Idag har vi flytta! Vi kjørte fra Orlando hit til St. Petersburg (høres litt Italiensk ut ellernoe?), og vi bor i Treasure Island. Jeg syns det er sååå fint her! Idag har det lynt helt sykt mye! Det pøsregnet en liten stund, men ellers har det vært kjempe varmt og sol. Men lynet var der fortsatt! Det føltes serr ut som man var i en film. De var så store, ofte, kraftige og lyste helt sykt. VI kjørte forresten innom outletet som ligger ikke langt unna hotellet på veien. Kjøpte meg noen fiiine skatter♥ Ellers har vi spist subway(æsjj?), jeg spiste en vegetar"subway", siden jeg syntes det så ut som det var veeldig mye fett på alt kjøttet de hadde. Så har vi vært på stranda(hotellet ligger på stranda), vært på baren ved bassenger hvor jeg drakk Strawberry Pinâ Colada, ahh. Jeg har bada i bassenget, og vi har vært ute å spist!

 

Hva syns dere? Legger ut flere bilder fra alle dagene når jeg kommer hjem, men det tar serr en halvtime å laste opp hvert bilde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits