Dag 6, 7, 8, 9 og 10

/ Florida (

 

Åhh jeg har ventet aaalt for lenge med å blogge siden sist, men det er bare ikke alltid det går. Problemet nå er at jeg ikke husker alt jeg har gjort.. 

Dag 6: Meg og mamma stod opp tidlig for å gå ned på stranda. Vi badet og solte oss, selvom det regnet en stund. Været ble finere; en del overskyet og litt sol. Senere kom Martin og pappa ned med frokost. Vi lå å solte oss i flere timer før jeg og Martin dro å kjøpte Ben&Jerrys som vi spiste på hotellrommet. Vi satt en stund ved bassenget, før vi dro inn til en by jeg ikke husker hva heter. Vi gikk rundt og tittet, før vi spiste på hooters, på en brygge som lå langs vannet.
Dag 7: Både jeg og Martin var blitt solbrente etter forrige dag, jeg aller mest. Det svei som faen, og det var ikke gøy. Vi dro på Salvador Dali museumet, og var der en stund, Vi kjørte innom starbucks på vei tilbake, alltid digg. Når vi kom tilbake gikk vi ned på stranda, og der var det en...sjøku! Herregud..søk det opp på google. De er serriøst like store som kuer! Jeg kunne bare sole meg på magen;( Så ganske fort gikk jeg og Martin opp til bassenget istede. Senere dro jeg og mamma på butikken, før alle sammen dro på restaurant. Vi dro på den samme som dag 5, siden de hadde så innmari god pizza!

 

Dag 8: Vi stod opp tidlig for å reise videre. På veien dro vi innom Siesta Key for å dra på Siesta beach, noe jeg hadde gledet meg veeeldig til. Selvfølgelig begynner det å pøse ned akkurat idet vi parkerer, så derfor dro vi å spiste lunch først. Jeg var ikke så veldig sulten, så jeg bestilte en nachos jeg trodde var liten, det viste seg å være den største nachosporsjonen jeg noensinne har sett.. Så dro vi på Siesta Beach. Denne stranden ble kåret som den fineste strander i USA i 2011. Det var kjempe fint der, men jeg tror det er gøyere å være der med venner. Siden det er en sånn strand med høy musikk, barer, volleyball, dansing osv. Vi la oss litt bortenfor, siden det passet liksom ikke heelt for familietur på stranda hahah. Så dro vi videre til et sted jeg ikke husker hva het, spiste middag og la oss.
Dag 9: Så dro vi videre mot the keys. Dette må ha v'ært den kuleste dagen. Helt tilfeldig stoppet vi innom et sted hvor de hadde airboates og masse forskjellige dyr. OKEI jeg holdt en krokodille/alligator. Den veide 25 kg og var 4 år. Herregud hvor tøft er ikke det? Så tok vi airboaten gjennom noe som virket som midt i Afrika. Han kjørte dritfort, svingte mye og det var dritgøy! I tillegg så vi 4 alligatorer. Så kjørte vi til et vann hvor det var en slags "bro" over vannet. Her så vi en slange som så ut som sånne som er på dyreparker, hjelp..Vi kjørte kanskje 10 min til før vi stoppet på noe lignende. Her så vi 4 alligatorer i vannet, storee. Så kom vi til huset, et rekkehus. Utrolig deilig å kunne lage mat i huset, begynner å bli liiitt lei av å gå ut på restaurant for vært måltid. I tillegg har jeg mitt eget stooore rom med eget bad og balkong! 
Dag 10: Idag lå vi først ved bassenget, solte oss og badet. Så lånte vi noen kajaker(lignende kano) og padlet i ca. 1 time. Deretter dro vi på en liten restaurant på vannet som var kjempe fin, mens Martin ble hjemme buhu:(((. Så kjøpte vi med oss Ben&Jerrys og spiste på verandaen. Nå ligger jeg og blogger, spiser jalapeno potetgull og skal straks ut på veranden. Livet er topp!

 

Noe dere syntes så gøy ut?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits