Den siste ferieuka

Holahola! Nå er det snart tilbake til skolen, som betyr tilbake til rutiner. Deet blir faktisk ganske deilig! Tenkte jeg skulle oppsummere uka mi fort for dere, og senere ikveld kommer det outfit fra onsdagen!

Mandag: På mandag dro jeg på trekanten med Elise, en venn fra Solvang. Etter et par timer syklet vi hjem til meg, uheldigvis i regnværet. Det pøste jo ned som bare f***, så vi måtte sykle med paraplyer hahah. I tillegg kjørte en lastebil forbi, og spylte oss helt ned. Jaja..

Tirsdag: Jeg dro til Henriette sammen med Agnethe. Vi solte oss på verandaen en stund, før vi dro ned på Tangen sammen med Frida. Der solte vi oss på brygga, og grillet pølser. Vi syklet hjem ca. halv 7 og da dro jeg innom Madeleine. Hun ble med hjem til meg og overnattet.

Onsdag: Meg og Madeleine hadde en lat morgen, før vi dro til Asker med Manprit. Der var vi et par timer, før vi dro hjem igjen. Manprit ble med hjem til meg, og var der til kvelden.

Torsdag: Manprit kom tidlig, og vi lagde oss en deilig jordbærsmoothie til frokost. Resten av dagen solte vi oss bare på verandaen egentlig!

Fredag: Idag har jeg bare ryddet og pakket, skal på hytta om et par timer.

  

Hva har dere gjort denne uka?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits