Christmas

                                 Tumblr
                               
                               
                               
                               

Regner med at ikke jeg er den eneste som gleder seg til jul alt? Nå som høstferien, den deilige strikkegenser-holder-ute-temperaturen og den spesielle høstfølelsen begynner å gå bort, er det ikke annet å gjøre enn å se fram til jul. Nå begynner det å bli så kaldt at man må pakke seg inn i store skjerf og jakker, og det er ikke lenge til parkas er passende! Noen har jo allerede begynt. Lite motiverende at det ikke er annet å se frem til i 2013 før jul, menmen. Det står jo allerede både pepperkaker og julebrus i butikkhylla, og interiørbutikkene har begynt med julepynt-og lys, litt tidlig? Syns faktisk det ødelegger litt for julestemningen i desember, i og med at man har hatt det i 2 måneder allerede. Jeg prøver å vente litt til med det, men både pepperkaker og julebrus er jo super digg.
Ser dere også fram til juletider? :))

Én kommentar

Lena

24.10.2013 kl.16:25

Du er sinnsykt pen! Det er så lenge siden du har blogget! Jeg og vennene mine snakker alltid om hvor pen du er. Du får også sinnsykt mye fint og har mange fine klær! Kan du ha innkjøpsvideo fra alle de siste landene du har vært i?

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits