$ I ? K

Ååå det er så kjedelig å være syk! Jeg har vært det de tre siste dagene, men var på skolen igår. Håper bare at jeg er helt frisk imorgen, siden da har jeg avtale med Elise A. Vi skal gå ned til skogen å ta bilder, så forhåpentligvis blir det noen bilder som er bra nok til å redigere en header med. Klikker av den headeren jeg har nå. Syns quote'et er ganske kult, men hallo? På en header, trooor ikke det. Så det håper jeg at jeg får fikset. Håper også at jeg blir en bedre blogger fremover. Har i hvertfall et sminkeinnlegg i vente, som kommer ut enten i kveld eller i morgen.

 

Har dere forresten noen spørsmål? I så fall kommer jeg til å svare på dem(og de fra de siste innleggene jeg ikke har svart på), i og med at jeg har vært borte fra bloggen en stund. Altså jeg kjører en liten SPØRSMÅLSRUNDE!

2 kommentarer

25.10.2013 kl.19:18

Hvor mange bikinier fra Victoria Secret har du? Kan du lage et innlegg om det? Og kan du vise alt du har fra Victoria Secret i et innlegg eller video?

Janne

27.10.2013 kl.19:55

Kan du vise innkjøpet ditt fra USA?

Hva trener du?

Tjener foreldrene dine mye?

Hvor mange ganger i året reiser du utenlands?

Er du populær på din skole?

Fester du mye? Jomfru?

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits