Rosa favoritter

Som sagt hadde jeg et sminkeinnlegg i vente. Jeg kjører på med rosa favoritter, siden det er oktober, og hva betyr det? Rosa sløyfe-måned. Coverbrands har salg på rosa favoritter denne måneden, og der fins flere av mine favoritter!

 

Bronzeren er fra Too faced, og er kjempe fin! Det er en del shimmer i, så jeg pleier å bruke det matte sjokoladepudderet fra samme merket, men iblant om sommeren er det fint med litt skinn også! De to små kostene er faktisk fra forever21, og kjøpte de for kanksje 2 år siden. Men de er såå myke og deilige. Den lange kosten er fra the balm, bruker den til foundation! Den er veldig deilig, og jeg liker best å bruke typisk "pudder"koster til foundation. De flate blir så fort ekle! Det eneste dumme med denne er at de første gangene man bruker den, kan det falle av litt hår.

 

Bodylotion fra Victoria Secret, denne er kjempe deilig og lukter fantastisk! Lepomaden er fra merket Hurraw! som dere sikkert  har hørt om. Den gir bittelitt farge, lukter super digg og er kjempe deilig. Man får kjempe myke lepper, og den er definitivt en av mine favoritter generelt innen lepomader. Håndkremen er fra Eos, og hallo, hvor søt er den ikke? Den er helt utrolig praktisk, har fint desig, lukter bra og gir kjempe masse fuktighet! Perfekt å ha i veska, i og med at den er såpass liten!

 

Bodysplashen er fra Victoria Secret, dere har sikkert hørt masse god omtale om den på diverse blogger, og det stemmer! Jeg har 5-6 stykker, og tre av de er i denne lukten! Alle er rosa, men gadd ikke å ta med alle. De lukter jo såå godt, og jeg liker at man kan bruke dem over hele kroppen! Neglelakkene er fra Deborah Lippmann og Ciatê, begge har kjempe fin farge og sitter utrolig fint De holder lenge, og er lette å påføre. Parfymen er fra Victoria Secret. Utseende på denne er jo bare utrolig søtt! Den passer perfekt inn med interiøren på rommet mitt. Den lukter kjempe godt, and i love it.Jeg elsker alle tørrsjampoene fra Batiste, og denne er intet unntak. Lukten er kjempe deilig, den funker bra og har et super søtt design. Shave creamen er fra eos. Har dere ikke prøvd denne; prøv den! Den lukter såå deilig og man får silkemyke legger! Lukten holder i tillegg lenge, ahh. Tangle teezeren er perfekt, har man ført begynt med en sånn, stopper man ikke. Den er bra for håret og sliter minimalt. Det lugger ikke, og håret blir bare rett og slett fint. På toppen av det hele er designet kjempe fint, og den er praktisk å ha i veska!

 

Vet ikke hvorfor jeg tok med sminkemappa fra Lulu's, den er jo ikke rosa? Jaja, jeg elsker alle mappene fra Lulu's, og har både denne og den med to etasjer. De er jo såå fine, elegante og jentete. Den rosa er som dere ser fra bare minerals, den er så og utrolig praktisk! Se bilde under for hvordan den ser ut inn. I tillegg har den to sett med glidelåser, og om man åpner den nederste blir sminkemappa større! Størrelsen og formen er så lur, siden den er relativt liten og flat. Perfekt i veska!

 

 

Hva syns dere om sminken? og generelt slike innlegg?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits