My bf
Hva syns dere om bildene?

Valentino

Investerte i noen ordentlige solbriller i nyc. Jeg syns det er bedre å bruke litt mye penger på at par enn å kjøpe tusen par til 300kr. Så ja, det er faktisk en investering.


Hva syns dere?

Christmas

                                 Tumblr
                               
                               
                               
                               

Regner med at ikke jeg er den eneste som gleder seg til jul alt? Nå som høstferien, den deilige strikkegenser-holder-ute-temperaturen og den spesielle høstfølelsen begynner å gå bort, er det ikke annet å gjøre enn å se fram til jul. Nå begynner det å bli så kaldt at man må pakke seg inn i store skjerf og jakker, og det er ikke lenge til parkas er passende! Noen har jo allerede begynt. Lite motiverende at det ikke er annet å se frem til i 2013 før jul, menmen. Det står jo allerede både pepperkaker og julebrus i butikkhylla, og interiørbutikkene har begynt med julepynt-og lys, litt tidlig? Syns faktisk det ødelegger litt for julestemningen i desember, i og med at man har hatt det i 2 måneder allerede. Jeg prøver å vente litt til med det, men både pepperkaker og julebrus er jo super digg.
Ser dere også fram til juletider? :))

29.sep Nyc (søndag)

Hallo! Idag har vi vært på ground zero (memorial'en til tvillingtårna), tatt ferja og sett på frihetsgudinnen, og vært på Victoria Secret. Fikk bare slengt med meg noen bodysplashes før de ropte på høyttalerne at de stengte. Sykt kjipt, men får dra tilbake imorgen. Den er så sykt stor, hele 3 etasjer. Whaat. Fikk kjøpt noen kule høstsko da, litt sånn boots-aktig.Virker det ikke kult???

Blue

Heihei!
Jeg satt sammen to kollasjer i blåfarger som jeg ville dele med dere:-)) Jeg er kinda obsessed på lyseblå for tiden, så derfor ble kollasjen lyseblå! Ofte blir det sånn at ting man liker og er interessert i gjenspeiles i bilder og kollasjet. Ja, jeg er også veldig glad i hvite tigre og katter med blå øyne(uten blå øyne og, forsåvidt). Tenkte at jeg kan begynne å lage noen kollasjer i formater som passer til bakgrunner for pc og iphone, hvis dere er interessert i det?

Hva syns dere om kollasjene?

f.l.o.w.e.r.s


♥ ♥ ♥ Hva syns dere om bildene? ♥ ♥ ♥ 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Februar 2014 » November 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits