Destination; Mallorca

Er ikke bare lett å blogge i utlandet merker jeg... De fleste av stedene her har ikke internett, inkludert leiligheten. At the moment sitter jeg på en fin strandrestaurant med tidenes utsikt. Sees

Destination; Mallorca

Er ikke bare lett å blogge i utlandet merker jeg... De fleste av stedene her har ikke internett, inkludert leiligheten. At the moment sitter jeg på en fin strandrestaurant med tidenes utsikt. Sees

$ I ? K

Ååå det er så kjedelig å være syk! Jeg har vært det de tre siste dagene, men var på skolen igår. Håper bare at jeg er helt frisk imorgen, siden da har jeg avtale med Elise A. Vi skal gå ned til skogen å ta bilder, så forhåpentligvis blir det noen bilder som er bra nok til å redigere en header med. Klikker av den headeren jeg har nå. Syns quote'et er ganske kult, men hallo? På en header, trooor ikke det. Så det håper jeg at jeg får fikset. Håper også at jeg blir en bedre blogger fremover. Har i hvertfall et sminkeinnlegg i vente, som kommer ut enten i kveld eller i morgen.

 

Har dere forresten noen spørsmål? I så fall kommer jeg til å svare på dem(og de fra de siste innleggene jeg ikke har svart på), i og med at jeg har vært borte fra bloggen en stund. Altså jeg kjører en liten SPØRSMÅLSRUNDE!

NYC

Heihei! Er i NYC nå, HALLO?! Its so fucking awesome, serr, det er dritkult her, vil ikke hjem. Man får akkurat den nyc-feelingen man ser for seg! Og Times Square(særlig om kvelden) = drit fett. Hele byen er jo så sykt kul. Og shoppingen er så saiko bra, og jeg har kjøpt såå mye fint! Skikkelig fornøyd. Vurderer om jeg skal lage innkjøpsvideo fra denne turen(noe jeg ikke gjorde etter Florida i sommer), men jeg har faktisk spilt inn sminkeinnkjøpsvideo fra Florida, bare at jeg har ikke redigert den enda:)

Er det ikke kult? Har nesten ikke tatt noen bilder med iphonen, bare speilrefleksen, men disse hadde jeg. Legger ut flere bilder når jeg kommer hjem(onsdag), men skal prøve å få postet et par innlegg til i løpet av turen!

Hva gjør dere i ferien?

Den siste ferieuka

Holahola! Nå er det snart tilbake til skolen, som betyr tilbake til rutiner. Deet blir faktisk ganske deilig! Tenkte jeg skulle oppsummere uka mi fort for dere, og senere ikveld kommer det outfit fra onsdagen!

Mandag: På mandag dro jeg på trekanten med Elise, en venn fra Solvang. Etter et par timer syklet vi hjem til meg, uheldigvis i regnværet. Det pøste jo ned som bare f***, så vi måtte sykle med paraplyer hahah. I tillegg kjørte en lastebil forbi, og spylte oss helt ned. Jaja..

Tirsdag: Jeg dro til Henriette sammen med Agnethe. Vi solte oss på verandaen en stund, før vi dro ned på Tangen sammen med Frida. Der solte vi oss på brygga, og grillet pølser. Vi syklet hjem ca. halv 7 og da dro jeg innom Madeleine. Hun ble med hjem til meg og overnattet.

Onsdag: Meg og Madeleine hadde en lat morgen, før vi dro til Asker med Manprit. Der var vi et par timer, før vi dro hjem igjen. Manprit ble med hjem til meg, og var der til kvelden.

Torsdag: Manprit kom tidlig, og vi lagde oss en deilig jordbærsmoothie til frokost. Resten av dagen solte vi oss bare på verandaen egentlig!

Fredag: Idag har jeg bare ryddet og pakket, skal på hytta om et par timer.

  

Hva har dere gjort denne uka?

Aloha

Aloha! Ja, jeg suger til å blogge i ferien. Det kjipe er at jeg lagde en ny blogg for å bli en bedre blogger, meeen hele den nye bloggen suger jo! Jeg tror faktisk, med hånda på hjertet, at jeg kommer til å bli flinkere når vi begynner på skolen igjen. Det blir faktisk ganske deilig å komme tilbake til rutiner, selvom jeg gjerne kunne hatt et par uker til med ferie! Uansett. Igår var jeg i Asker med Elise, og idag skal jeg møte Henriette og Agnethe. Ogsååå ja, skal jeg prøve å få lagt ut outfitbilder ihvetfall noen dager i denne uka:-)

3. juli

Noen snapchots fra de få timene igår hvor det var sol! Idag har jeg vært i byen å kjøpt et par bøker til usa-turen. Når jeg ligger på stranda, syns jeg alltid det er så koselig å ligge og lese på en bok. Jeg gleder meg ihvertfall helt vanvittig til turen nå. Det er bare tre dager igjen. TRE DAGER.

Hva syns dere om bildene?

d.å.r.l.i.g v.æ.r

Jeg skal ikke bruke dette innlegget til å klage på været, skulle bare ønske at det var sol og varme til tider. Jeg har med meg opp til flere bikinier, men de har ikke vært på i ett minutt engang. Jeg som hadde tenkt å slikke litt sol før Florida. Nå sitter jeg inne i stua og sletter bilder fra mobilen, noe jeg har gjort i nærmere 4 timer nå. Herregud så lei jeg er. Åhh jeg blir både kvalm og får vondt i hodet. Særlig når jeg tror jeg er ferdig, og det viser seg at jeg har slettet feil sted, og at jeg ikke har et eneste mindre bilde som for 3 timer siden.. åhh

 

Hva gjør dere idag?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Februar 2014 » November 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits