a> leinum -

Victoria Secret bikinierFikk disse to bikinine fra Victoria Secret, for kanskje to måneder siden. Synd begge er super duper fine, og gleder med masse til å bruke de mye i sommer! Begge sitter perfekt heldigvis. Imorgen tidlig tar jeg toget til sommerhytta til mormor og morfar og er der til torsdag, og på lørdag drar jeg jo til USA!!!! Heeelt ubeskrivelig. Savner landet av hele mitt hjerte♥(se det er helt). Skal prøve å få blogget så mye som mulig, men det blir ltt vanskelig. Er til og med usikker på om det er nett på hytta, meeen skal prøve å få tatt med meg et trådløst internett!

 

Hva syns dere om bikinine?

Questions - video!

DENNE BLE FILMET INN FORRIGE UKE, SÅ ALLE SVARENE VILLE IKKE STEMT NÅ! Jeg tenkte å begynne å ha litt videoer framover, så derfor tok jeg denne spørsmålschallengen. Jeg har faktisk filmet og redigert enda en video(litt morsommere), men venter et par dager med å legge den ut. Thumbs up.


Hva syns dere om videoen?

Pakke i posten!


To treningshåndkler og et par med catslides


5 neglelakker fra MakeupMekka og en lipplump på gloMinerals


Treningstopp fra mxcd sport og treningstights fra ShapeUp

Fikk denne pakken i posten for en ukes tid siden! Er kjempefornøyd med alt! Neglelakkene er i supersøte sommerfarger, og treningstøyet satt som støpt. Mikrofiberhånkler er mye lurere å bruke under trening enn det vanlig håndklær er, og trene med catslides er jo kjempelurt!

 

Hva syns dere om tingene?

Outfit

Shorts og topp: bikbok Hårbånd: DIY

 

Hva syns dere om outfit'et?

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Februar 2014 » November 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits