a> leinum -

Dag 6, 7, 8, 9 og 10

/ Florida (

 

Åhh jeg har ventet aaalt for lenge med å blogge siden sist, men det er bare ikke alltid det går. Problemet nå er at jeg ikke husker alt jeg har gjort.. 

Dag 6: Meg og mamma stod opp tidlig for å gå ned på stranda. Vi badet og solte oss, selvom det regnet en stund. Været ble finere; en del overskyet og litt sol. Senere kom Martin og pappa ned med frokost. Vi lå å solte oss i flere timer før jeg og Martin dro å kjøpte Ben&Jerrys som vi spiste på hotellrommet. Vi satt en stund ved bassenget, før vi dro inn til en by jeg ikke husker hva heter. Vi gikk rundt og tittet, før vi spiste på hooters, på en brygge som lå langs vannet.
Dag 7: Både jeg og Martin var blitt solbrente etter forrige dag, jeg aller mest. Det svei som faen, og det var ikke gøy. Vi dro på Salvador Dali museumet, og var der en stund, Vi kjørte innom starbucks på vei tilbake, alltid digg. Når vi kom tilbake gikk vi ned på stranda, og der var det en...sjøku! Herregud..søk det opp på google. De er serriøst like store som kuer! Jeg kunne bare sole meg på magen;( Så ganske fort gikk jeg og Martin opp til bassenget istede. Senere dro jeg og mamma på butikken, før alle sammen dro på restaurant. Vi dro på den samme som dag 5, siden de hadde så innmari god pizza!

 

Dag 8: Vi stod opp tidlig for å reise videre. På veien dro vi innom Siesta Key for å dra på Siesta beach, noe jeg hadde gledet meg veeeldig til. Selvfølgelig begynner det å pøse ned akkurat idet vi parkerer, så derfor dro vi å spiste lunch først. Jeg var ikke så veldig sulten, så jeg bestilte en nachos jeg trodde var liten, det viste seg å være den største nachosporsjonen jeg noensinne har sett.. Så dro vi på Siesta Beach. Denne stranden ble kåret som den fineste strander i USA i 2011. Det var kjempe fint der, men jeg tror det er gøyere å være der med venner. Siden det er en sånn strand med høy musikk, barer, volleyball, dansing osv. Vi la oss litt bortenfor, siden det passet liksom ikke heelt for familietur på stranda hahah. Så dro vi videre til et sted jeg ikke husker hva het, spiste middag og la oss.
Dag 9: Så dro vi videre mot the keys. Dette må ha v'ært den kuleste dagen. Helt tilfeldig stoppet vi innom et sted hvor de hadde airboates og masse forskjellige dyr. OKEI jeg holdt en krokodille/alligator. Den veide 25 kg og var 4 år. Herregud hvor tøft er ikke det? Så tok vi airboaten gjennom noe som virket som midt i Afrika. Han kjørte dritfort, svingte mye og det var dritgøy! I tillegg så vi 4 alligatorer. Så kjørte vi til et vann hvor det var en slags "bro" over vannet. Her så vi en slange som så ut som sånne som er på dyreparker, hjelp..Vi kjørte kanskje 10 min til før vi stoppet på noe lignende. Her så vi 4 alligatorer i vannet, storee. Så kom vi til huset, et rekkehus. Utrolig deilig å kunne lage mat i huset, begynner å bli liiitt lei av å gå ut på restaurant for vært måltid. I tillegg har jeg mitt eget stooore rom med eget bad og balkong! 
Dag 10: Idag lå vi først ved bassenget, solte oss og badet. Så lånte vi noen kajaker(lignende kano) og padlet i ca. 1 time. Deretter dro vi på en liten restaurant på vannet som var kjempe fin, mens Martin ble hjemme buhu:(((. Så kjøpte vi med oss Ben&Jerrys og spiste på verandaen. Nå ligger jeg og blogger, spiser jalapeno potetgull og skal straks ut på veranden. Livet er topp!

 

Noe dere syntes så gøy ut?

Hello!

 

/ Florida (Dag 3, 4 & 5: mandag, tirsdag & onsdag, sted: Orlando(mandag og tirsdag), St. Petersburg(reiste hit idag)

Innlegget skulle vært publisert igår

Sorrysorrysorry, jeg skulle jo prøve å blogge hver dag, meeen det er ikke alltid jeg rekker. Altså, det er faktisk ikke en dårlig unnskyldning. De siste dagene har vi gjort såå mye. Vi har stått opp dødstidlig, dratt ut på ett eller annet, hvert på det hele dagen, hjem å dusje og ordne seg, ut å spise, hjem og sove. Mye av grunnen til at det har vært så hektisk er at vi bare skulle være noen dager i Orlando, og da ville vi få med oss mest mulig av parker og outlets! Nå blir det litt roligere!

 

Dag 3: Vi var på NASA-senteret. Det er her de skyter opp romskip, lager romskip og hvor den første mannen på månen dro fra. Dette senteret hadde mamma og pappa veldig lyst til å dra på, men jeg syns ikke det var sååå spennende. Altså, det var helt greit, og det var jo lærerikt. Men, jeg er ikke så veldig interessert i romskip, så jeg syns ikke det var helt konge liksom. Etter vi hadde vært her kjøpte vi inn frukt og brus før vi dro på en strand som heter Cocoa beach. Det var utrolig fint, og temperaturen var perfekt siden klokka var blitt en del. Så gikk turen innom den kjente sportsbutikken Ron Jon, og så til MacDonalds. Det ble mye "og så". Og så var det leggetid. Kødda. Men det var leggetid.

 

 

Dag 4: Idag delte vi oss; slik at Martin og pappa dro på Universal studios, mens mamma og meg dro på Seaworld. Åhh, jeg elsker Seaworld!♥ Jeg var på Seaworld for to år siden i San Diego også nemlig. Det var utrolig gøy, og det er helt sykt hvor flinke dyr det er der!! Etter Seaworld dro meg og mamma på en annen park ved siden av som het Aquatica, her var vi på "stranda". Det er et langt basseng med "fake" bølger, og så har de lagt sand over bakken og har solstoler osv. Dette har de pågrunn av at det ikke er strender i Orlando. Her tok vi også... en sklie gjennom et basseng fylt med spekkhogger-delfiner! Sykt. Så dro vi på et outlet igjen, og kjøpte et par ting! Så kjørte vi innom Taco bell, nam. 
 

Dag 5: Idag har vi flytta! Vi kjørte fra Orlando hit til St. Petersburg (høres litt Italiensk ut ellernoe?), og vi bor i Treasure Island. Jeg syns det er sååå fint her! Idag har det lynt helt sykt mye! Det pøsregnet en liten stund, men ellers har det vært kjempe varmt og sol. Men lynet var der fortsatt! Det føltes serr ut som man var i en film. De var så store, ofte, kraftige og lyste helt sykt. VI kjørte forresten innom outletet som ligger ikke langt unna hotellet på veien. Kjøpte meg noen fiiine skatter♥ Ellers har vi spist subway(æsjj?), jeg spiste en vegetar"subway", siden jeg syntes det så ut som det var veeldig mye fett på alt kjøttet de hadde. Så har vi vært på stranda(hotellet ligger på stranda), vært på baren ved bassenger hvor jeg drakk Strawberry Pinâ Colada, ahh. Jeg har bada i bassenget, og vi har vært ute å spist!

 

Hva syns dere? Legger ut flere bilder fra alle dagene når jeg kommer hjem, men det tar serr en halvtime å laste opp hvert bilde

Shopping!

/ Florida (dag 2: fredag, sted: Orlando)

Idag var første ordentlige dag, igår rakk vi jo bare å spise før vi hoppet i køys hahah kødda. Uansett. Spiste en god frokost på hotellet, før vi dro ut til Orlando Premium Outlets, international dr. Det er liksom det største og mest kjente og populære outletet her i Orlando. Det var denne shoppingdagen jeg har gledet meg til lenge. Dette var liksom Den Store Shoppindagen. Så dere må ikke tro at jeg har tenkt til å shoppe så mye hver dag, jeg skal heller ikke shoppe hver dag! Ihvertfall ble jeg utroliiiig fornøyd. GJETT HVA JEG HAR KJØPT DA? Trommevirvel hurra hurra osv. MICHAEL KORS VESKE. yesss Jeg har ønsket meg den lenge! Jeg kjøpte en litt annen modell enn den mest vanlige, den her var litt dyrere, men det var helt klart verdt det. Jeg ville nemlig ikke ha helt lik som mange, ikke ta meg feil, jeg syns den andre også er kjeeempe fin! I tillegg var min sånn brun og beige og sto MK over hele.

Se sååå fin veska var! Jeg er dødsfornøyd!!!

Etter vi kom hjem fra outletet var det bare en rask tur ned i bassenget, før vi dro på restaurant. Da var klokka nemlig en del. Vi dro på en restaurant som het Bahama Breeze. Det var en utrooolig fin restaurant, tempraturen var perfekt, vi fikk plasser ute, alt var supahdupah. I tillegg var det en afroamerikansk mann som sang og spilte utrolig kul jamaicansk musikk. Vi drakk frozen margaritas og spiste ceasar salat, nam! Så var det hjem, blogging(noe som tar vanvittig lang tid her) og nå skal jeg legge meg. Natta!

Ankommet USA!

Innlegget skulle vært publisert i går kveld(i amerikansk tid), nå er kl. 08.32 på morningen.

_______________________________________________________________________________________________________

Når vi ankom flyplassen kjente jeg meg allerede igjen. De store, muskuløse vaktene med maskingevær var på plass, akkurat som sist gang. Det var hundrevis av sjekker og kontroller, og så var det å hente bilden. Inne i parkeringshuset sto den store, sølve SUV'en og ventet på oss, en Chevrolet. Hvor deilig det var å kjøre i denne på asfalten er ubeskrivelig. De store amerikanske bilene glir mye finere, og man kjenner ikke noen humper og hører ingen lyder. Når vi var ute på motorveien, og begynte å kjøre inn mot hotellet, pøste det på med inntrykk. Det er vel vanlig når man kommer til utlandet? Det som irriterer meg er at jeg klarer ikke å få dere til å "føle" det samme. Det er vanskelig å beskrive alt man ser, og enda vanskeligere er det å ta bilder som reflekterer det man føler, ihvertfall ut av bilen i fart. Alt fra den nydelige solnedgangen som lyste rødt, oransje og gult på vannet, til kjøpesentre, palmer og restauranter. 

Da vi kom til hotellet satt vi alle kofferter opp på rommet, skiftet, og dro ut å spiste på Friday's. Etter 14 timers(2/14timer på flyplassen i Frankfurt) lang tur var det deilig med litt ordentlig mat, samtidig som holdet mitt holdt på å dette ned på tallerkenen, så trøtt var jeg. Det som var litt sykt var prisene! omg. Vanligvis blir det vel rundt 200kr for en fridaysburger og en brus. Her kostet fridaysburgeren med pommesfrittes osv. 8 dollar, som er lik 40 kr. Brusen kostet 3 dollar som er lik 15 kr. Det betyr at tilsammen kostet det 55 kr, som er 145 kr billigere enn i Norge. Sykt. Så dro vi rett hjem til hotellet og la oss. 

 

Hva syns dere om ehh..dagen min? Hahah

3. juli

Noen snapchots fra de få timene igår hvor det var sol! Idag har jeg vært i byen å kjøpt et par bøker til usa-turen. Når jeg ligger på stranda, syns jeg alltid det er så koselig å ligge og lese på en bok. Jeg gleder meg ihvertfall helt vanvittig til turen nå. Det er bare tre dager igjen. TRE DAGER.

Hva syns dere om bildene?

1 kjole, 3 antrekk

Beach look

Cowboy look
rock 'n cute look

Hva syns dere om antrekkene? Og hvilket likte dere best?

d.å.r.l.i.g v.æ.r

Jeg skal ikke bruke dette innlegget til å klage på været, skulle bare ønske at det var sol og varme til tider. Jeg har med meg opp til flere bikinier, men de har ikke vært på i ett minutt engang. Jeg som hadde tenkt å slikke litt sol før Florida. Nå sitter jeg inne i stua og sletter bilder fra mobilen, noe jeg har gjort i nærmere 4 timer nå. Herregud så lei jeg er. Åhh jeg blir både kvalm og får vondt i hodet. Særlig når jeg tror jeg er ferdig, og det viser seg at jeg har slettet feil sted, og at jeg ikke har et eneste mindre bilde som for 3 timer siden.. åhh

 

Hva gjør dere idag?

f.l.o.w.e.r.s


♥ ♥ ♥ Hva syns dere om bildene? ♥ ♥ ♥ 

Outfit

Alohaaa! Heldigvis er nettet superbra med min lille 'internettboks'. Den er praktisk. Med den har jeg internet hvor enn jeg går.

Outfit'et er fra igår. Åhh det er så altfor ofte jeg ligger en dag etter med outfitene. Det er en ond sirkel, om jeg utsetter antrekket en dag, samtidig som jeg tar nye bilder, betyr jo det at jeg må utsette de nye også. Dette fortsetter dag på dag, ouff.

Hva syns dere?

 

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Februar 2014 » November 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits