a> leinum -

Unposted outfitJuicy Couture: pusejakke og ankerringen, Abercrombie & Fitch: topp, Micheal Kors: veske, Bikbok: div ringer og armbånd, Gullsmed: "tatoveringer", Mango: shorts

 

Hva syns dere om antrekket?

Bombshell parfume

Kjøpte den supersøte parfymen på Victoria Secret, og jeg er (kinda) in love med fargen og glitteret. Den passer perfekt med interiøret og stilen på mitt jentete rom. Lyse farger er heaven, og spesielt lyserosa og lyseblå. Glitter og shiny ting setter bare prikken på i'en, og er den perfekte finish.

Var den ikke søt?

"DIY"

Vet ikke helt om man kan kalle dette et diy-prosjekt, men man gjør det jo selv så hehehhe you knooow..Syns dette er dødsfint og ha på sminkebordet, og det passer godt på kommoden/hylla for de som ikke har sminkebord! Parfymer koster som regel mellom 600-1000kr og neglelakker rundt 300,-, så da er det fint å bruke det til så mye som mulig! Så, alt du gjør er å plassere parfymer og neglelakker på et brett(et med speil i bunnen gir en mer jentete og shiny look). Jeg har i tillegg satt et par porsjelenengler på brettet. Gjerne sett parfymer og neglelakker i ên eller to bestemte farger, hvis ikke ser det fort  rotete ut.

Hva syns dere om "diy'et"? Dette er så enkelt at absolutt alle kan greie det;)

Et sunnere alternativ

 Tenkte å dele en litt sunnere dessert/lørdagsgodt med dere! Lagde dette for et par uker siden sammen med Elise A, og det var SÅ godt. Det du trenger er diverse frukt, vaniljekesam og evnt. litt sjokolade og krem. Jeg anbefaler å bruke mørk sjokolade, som er både sunnere og metter fortere. Det holder egentlig med frukt og kesam, men når man har overnatting eller jentekvelder kan man skeie ut litt! Det blir uansett myyyye sunnere enn vanlig lørdagsgodt, og litt sjokolade er sunt for sjela:-)) Alt du gjør er å kutte opp frukten og putte alt i skåler. Sjokolade legger du i vannbad!

Så det godt ut eller?

Outfit

Hola melonas!

Disse antrekksbildene er fra igår, og er tatt av min gode venn >Madeleine<. Sjekk bloggen hennes, så legger hun nok ut bildene jeg tok av henne, som jeg nettopp har sendt.I hele dag har jeg øvd til K&H-prøve som jeg skal ha på fredag, når jeg først bare er på hytta vil jeg få unna litt arbeid. Kommer ikke på særig mye å skrive, så jeg tror jeg bare viser dere outfitet før jeg skriver mere tull:

American apparel: shorts, Diy: tank, Polo: klokke, Bianco: loafers Ringer i gave

 

Hva syns dere om antrekket?

Blue

Heihei!
Jeg satt sammen to kollasjer i blåfarger som jeg ville dele med dere:-)) Jeg er kinda obsessed på lyseblå for tiden, så derfor ble kollasjen lyseblå! Ofte blir det sånn at ting man liker og er interessert i gjenspeiles i bilder og kollasjet. Ja, jeg er også veldig glad i hvite tigre og katter med blå øyne(uten blå øyne og, forsåvidt). Tenkte at jeg kan begynne å lage noen kollasjer i formater som passer til bakgrunner for pc og iphone, hvis dere er interessert i det?

Hva syns dere om kollasjene?

Outfit

Juicy Couture: jakke, Victoria Secret: tshirt, Runwaydreamz: shorts, Micheal Kors: veske, Steve Madden: shoes

Den siste ferieuka

Holahola! Nå er det snart tilbake til skolen, som betyr tilbake til rutiner. Deet blir faktisk ganske deilig! Tenkte jeg skulle oppsummere uka mi fort for dere, og senere ikveld kommer det outfit fra onsdagen!

Mandag: På mandag dro jeg på trekanten med Elise, en venn fra Solvang. Etter et par timer syklet vi hjem til meg, uheldigvis i regnværet. Det pøste jo ned som bare f***, så vi måtte sykle med paraplyer hahah. I tillegg kjørte en lastebil forbi, og spylte oss helt ned. Jaja..

Tirsdag: Jeg dro til Henriette sammen med Agnethe. Vi solte oss på verandaen en stund, før vi dro ned på Tangen sammen med Frida. Der solte vi oss på brygga, og grillet pølser. Vi syklet hjem ca. halv 7 og da dro jeg innom Madeleine. Hun ble med hjem til meg og overnattet.

Onsdag: Meg og Madeleine hadde en lat morgen, før vi dro til Asker med Manprit. Der var vi et par timer, før vi dro hjem igjen. Manprit ble med hjem til meg, og var der til kvelden.

Torsdag: Manprit kom tidlig, og vi lagde oss en deilig jordbærsmoothie til frokost. Resten av dagen solte vi oss bare på verandaen egentlig!

Fredag: Idag har jeg bare ryddet og pakket, skal på hytta om et par timer.

  

Hva har dere gjort denne uka?

Aloha

Aloha! Ja, jeg suger til å blogge i ferien. Det kjipe er at jeg lagde en ny blogg for å bli en bedre blogger, meeen hele den nye bloggen suger jo! Jeg tror faktisk, med hånda på hjertet, at jeg kommer til å bli flinkere når vi begynner på skolen igjen. Det blir faktisk ganske deilig å komme tilbake til rutiner, selvom jeg gjerne kunne hatt et par uker til med ferie! Uansett. Igår var jeg i Asker med Elise, og idag skal jeg møte Henriette og Agnethe. Ogsååå ja, skal jeg prøve å få lagt ut outfitbilder ihvetfall noen dager i denne uka:-)

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Februar 2014 » November 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits