a> leinum -

29.sep Nyc (søndag)

Hallo! Idag har vi vært på ground zero (memorial'en til tvillingtårna), tatt ferja og sett på frihetsgudinnen, og vært på Victoria Secret. Fikk bare slengt med meg noen bodysplashes før de ropte på høyttalerne at de stengte. Sykt kjipt, men får dra tilbake imorgen. Den er så sykt stor, hele 3 etasjer. Whaat. Fikk kjøpt noen kule høstsko da, litt sånn boots-aktig.Virker det ikke kult???

NYC

Heihei! Er i NYC nå, HALLO?! Its so fucking awesome, serr, det er dritkult her, vil ikke hjem. Man får akkurat den nyc-feelingen man ser for seg! Og Times Square(særlig om kvelden) = drit fett. Hele byen er jo så sykt kul. Og shoppingen er så saiko bra, og jeg har kjøpt såå mye fint! Skikkelig fornøyd. Vurderer om jeg skal lage innkjøpsvideo fra denne turen(noe jeg ikke gjorde etter Florida i sommer), men jeg har faktisk spilt inn sminkeinnkjøpsvideo fra Florida, bare at jeg har ikke redigert den enda:)

Er det ikke kult? Har nesten ikke tatt noen bilder med iphonen, bare speilrefleksen, men disse hadde jeg. Legger ut flere bilder når jeg kommer hjem(onsdag), men skal prøve å få postet et par innlegg til i løpet av turen!

Hva gjør dere i ferien?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Februar 2014 » November 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits