a> leinum -

Valentino

Investerte i noen ordentlige solbriller i nyc. Jeg syns det er bedre å bruke litt mye penger på at par enn å kjøpe tusen par til 300kr. Så ja, det er faktisk en investering.


Hva syns dere?

Gårsdagens outfit

Acne: skjerf, Michael Kors: bukse, Abercrombie: genser, Guess: jakke

Hola! Møtte Elise i på trekanten igår, hvor jeg kjøpte et skjørt og en frappè. Vi ble henta av Martin, og så gikk vi ned å tok bilder i skogen. Skal vise dere noen flere av de etterpå, eller imorgen.

Er fortsatt syk, uff. Jeg blir jo bare værre og værre! Nå er jeg på vei til morfar sin bursdag, så det blir koselig. Eller, skulle kanskje ønske det var en annen dag hvor jeg var i litt bedre form, men jaja.


Hva syns dere om outfitet?

Rosa favoritter

Som sagt hadde jeg et sminkeinnlegg i vente. Jeg kjører på med rosa favoritter, siden det er oktober, og hva betyr det? Rosa sløyfe-måned. Coverbrands har salg på rosa favoritter denne måneden, og der fins flere av mine favoritter!

 

Bronzeren er fra Too faced, og er kjempe fin! Det er en del shimmer i, så jeg pleier å bruke det matte sjokoladepudderet fra samme merket, men iblant om sommeren er det fint med litt skinn også! De to små kostene er faktisk fra forever21, og kjøpte de for kanksje 2 år siden. Men de er såå myke og deilige. Den lange kosten er fra the balm, bruker den til foundation! Den er veldig deilig, og jeg liker best å bruke typisk "pudder"koster til foundation. De flate blir så fort ekle! Det eneste dumme med denne er at de første gangene man bruker den, kan det falle av litt hår.

 

Bodylotion fra Victoria Secret, denne er kjempe deilig og lukter fantastisk! Lepomaden er fra merket Hurraw! som dere sikkert  har hørt om. Den gir bittelitt farge, lukter super digg og er kjempe deilig. Man får kjempe myke lepper, og den er definitivt en av mine favoritter generelt innen lepomader. Håndkremen er fra Eos, og hallo, hvor søt er den ikke? Den er helt utrolig praktisk, har fint desig, lukter bra og gir kjempe masse fuktighet! Perfekt å ha i veska, i og med at den er såpass liten!

 

Bodysplashen er fra Victoria Secret, dere har sikkert hørt masse god omtale om den på diverse blogger, og det stemmer! Jeg har 5-6 stykker, og tre av de er i denne lukten! Alle er rosa, men gadd ikke å ta med alle. De lukter jo såå godt, og jeg liker at man kan bruke dem over hele kroppen! Neglelakkene er fra Deborah Lippmann og Ciatê, begge har kjempe fin farge og sitter utrolig fint De holder lenge, og er lette å påføre. Parfymen er fra Victoria Secret. Utseende på denne er jo bare utrolig søtt! Den passer perfekt inn med interiøren på rommet mitt. Den lukter kjempe godt, and i love it.Jeg elsker alle tørrsjampoene fra Batiste, og denne er intet unntak. Lukten er kjempe deilig, den funker bra og har et super søtt design. Shave creamen er fra eos. Har dere ikke prøvd denne; prøv den! Den lukter såå deilig og man får silkemyke legger! Lukten holder i tillegg lenge, ahh. Tangle teezeren er perfekt, har man ført begynt med en sånn, stopper man ikke. Den er bra for håret og sliter minimalt. Det lugger ikke, og håret blir bare rett og slett fint. På toppen av det hele er designet kjempe fint, og den er praktisk å ha i veska!

 

Vet ikke hvorfor jeg tok med sminkemappa fra Lulu's, den er jo ikke rosa? Jaja, jeg elsker alle mappene fra Lulu's, og har både denne og den med to etasjer. De er jo såå fine, elegante og jentete. Den rosa er som dere ser fra bare minerals, den er så og utrolig praktisk! Se bilde under for hvordan den ser ut inn. I tillegg har den to sett med glidelåser, og om man åpner den nederste blir sminkemappa større! Størrelsen og formen er så lur, siden den er relativt liten og flat. Perfekt i veska!

 

 

Hva syns dere om sminken? og generelt slike innlegg?

 

$ I ? K

Ååå det er så kjedelig å være syk! Jeg har vært det de tre siste dagene, men var på skolen igår. Håper bare at jeg er helt frisk imorgen, siden da har jeg avtale med Elise A. Vi skal gå ned til skogen å ta bilder, så forhåpentligvis blir det noen bilder som er bra nok til å redigere en header med. Klikker av den headeren jeg har nå. Syns quote'et er ganske kult, men hallo? På en header, trooor ikke det. Så det håper jeg at jeg får fikset. Håper også at jeg blir en bedre blogger fremover. Har i hvertfall et sminkeinnlegg i vente, som kommer ut enten i kveld eller i morgen.

 

Har dere forresten noen spørsmål? I så fall kommer jeg til å svare på dem(og de fra de siste innleggene jeg ikke har svart på), i og med at jeg har vært borte fra bloggen en stund. Altså jeg kjører en liten SPØRSMÅLSRUNDE!

Christmas

                                 Tumblr
                               
                               
                               
                               

Regner med at ikke jeg er den eneste som gleder seg til jul alt? Nå som høstferien, den deilige strikkegenser-holder-ute-temperaturen og den spesielle høstfølelsen begynner å gå bort, er det ikke annet å gjøre enn å se fram til jul. Nå begynner det å bli så kaldt at man må pakke seg inn i store skjerf og jakker, og det er ikke lenge til parkas er passende! Noen har jo allerede begynt. Lite motiverende at det ikke er annet å se frem til i 2013 før jul, menmen. Det står jo allerede både pepperkaker og julebrus i butikkhylla, og interiørbutikkene har begynt med julepynt-og lys, litt tidlig? Syns faktisk det ødelegger litt for julestemningen i desember, i og med at man har hatt det i 2 måneder allerede. Jeg prøver å vente litt til med det, men både pepperkaker og julebrus er jo super digg.
Ser dere også fram til juletider? :))

NYC

NYC, hvor skal jeg begynne? Det er det kuleste stedet jeg har vært. Ihvertfall blandt mine topp favoritter! Det er et sted jeg kunne dratt tilbake vært år(noe jeg skal overtale mams til), og det er det perkete stedet å dra til på høsten. Shoppingen er jo også super bra (men litt dyrere enn de fleste stedene i USA), og jeg kjøpte masse fint! Legger bare ut et par bilder nå, siden jeg holder på å lage en film med litt bilder og et par videosnutter.Jeg savner det så mye; shoppingen, nyc-feelingen, menneskene, maten, en starbucks i hånda, shoppingposer i hendene(heheh), taxiene, opplevelsene og alt det spesielle man så og hørte. Stedet er dritkult, definitivt et sted jeg vil studere! Hvor fett hadde ikke det vært????

 

Hva syns dere om bildene, og har dere vært i NYC før?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Februar 2014 » November 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits