a> leinum -

Interior

[perfection]
Har så lyst på litt av hver stil, you feel me? Elsker å blande stiler, men det må gjøres med måte! Høyest på interiørønskelisten er lys, fat, kopp og ramme fra Jonathan Adler, pute fra Missoni home, dobbeltsteng med gavl, sengeslør og "slangeskinn"-lampe i beige og sølv. Gleder meg til jeg blir voksen, rik og har et helt hus å velge interiør til. Har allerede tusenvis av planer! (Bla. transparente stoler med sløvbein og rockerfeller-betongbordet fra Muubs)

Hva liker dere?

Bryllupshår

Hola! Woops, glemte bloggen igjen. Skal legge ut de innkjøpene jeg snakket om, men har heelt glemt det! Jaja. Var ihvetfall på Straa frisør på mandag, hvor jeg er hårmodell for en frisør som heter Madeleine! Dette var frisyren hun lagde på mandag, en super søt bryllupsfrisyre! Tok i tillegg etterveksten etterpå, og en hårkur. Ååh deilig.


Hva syns dere om frisyren?

Unposted outfit

Holaa! Senoritã
Tok outfitbilder på lørdag, som jeg ikke har postet enda.. Var i Asker sentrum med Madeleine og kjøpte et par ting, viser dere senere. (Veldig fornøyd)
Her er ihvertfall outfitet:

 

Juicy couture: jakke, Abercrombie & Fitch: skjørt, strømpebukse(?), Michael Kors: selma veske, UGGs: sko, Bikbok: crop top, Victoria Secret: caps


Hva syns dere om outfitet??

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Februar 2014 » November 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits