so simple

 

Topp h&m  Skjørt abercrombie & Fitch  Klokke Daniel Wellington Ringer Thomas Sabo

 

like it simple.

Unposted outfit

Holaa! Senoritã
Tok outfitbilder på lørdag, som jeg ikke har postet enda.. Var i Asker sentrum med Madeleine og kjøpte et par ting, viser dere senere. (Veldig fornøyd)
Her er ihvertfall outfitet:

 

Juicy couture: jakke, Abercrombie & Fitch: skjørt, strømpebukse(?), Michael Kors: selma veske, UGGs: sko, Bikbok: crop top, Victoria Secret: caps


Hva syns dere om outfitet??

Gårsdagens outfit

Acne: skjerf, Michael Kors: bukse, Abercrombie: genser, Guess: jakke

Hola! Møtte Elise i på trekanten igår, hvor jeg kjøpte et skjørt og en frappè. Vi ble henta av Martin, og så gikk vi ned å tok bilder i skogen. Skal vise dere noen flere av de etterpå, eller imorgen.

Er fortsatt syk, uff. Jeg blir jo bare værre og værre! Nå er jeg på vei til morfar sin bursdag, så det blir koselig. Eller, skulle kanskje ønske det var en annen dag hvor jeg var i litt bedre form, men jaja.


Hva syns dere om outfitet?

Unposted outfitJuicy Couture: pusejakke og ankerringen, Abercrombie & Fitch: topp, Micheal Kors: veske, Bikbok: div ringer og armbånd, Gullsmed: "tatoveringer", Mango: shorts

 

Hva syns dere om antrekket?

Outfit

Hola melonas!

Disse antrekksbildene er fra igår, og er tatt av min gode venn >Madeleine<. Sjekk bloggen hennes, så legger hun nok ut bildene jeg tok av henne, som jeg nettopp har sendt.I hele dag har jeg øvd til K&H-prøve som jeg skal ha på fredag, når jeg først bare er på hytta vil jeg få unna litt arbeid. Kommer ikke på særig mye å skrive, så jeg tror jeg bare viser dere outfitet før jeg skriver mere tull:

American apparel: shorts, Diy: tank, Polo: klokke, Bianco: loafers Ringer i gave

 

Hva syns dere om antrekket?

Outfit

Alohaaa! Heldigvis er nettet superbra med min lille 'internettboks'. Den er praktisk. Med den har jeg internet hvor enn jeg går.

Outfit'et er fra igår. Åhh det er så altfor ofte jeg ligger en dag etter med outfitene. Det er en ond sirkel, om jeg utsetter antrekket en dag, samtidig som jeg tar nye bilder, betyr jo det at jeg må utsette de nye også. Dette fortsetter dag på dag, ouff.

Hva syns dere?

 

Outfit

Shorts og topp: bikbok Hårbånd: DIY

 

Hva syns dere om outfit'et?

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Februar 2014 » November 2013


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits